Yaoisták! Miért szeretitek ezt a műfajt? És mi a kedvenc mangád/animéd?
Aki utálja a melegeket,az ne is válaszoljon.Nem véletlen írtam oda a kérdésem elejére hogy "yaoisták"...
Egyébként olyan is írhat aki nem tartja magát annak de szereti a műfajt.
Huh, imádom az ilyen kérdéseket, mikor meg kell fogalmazni miért szeretek valamit, mert elgondolkodtat :D Ha indokot kellene mondanom, miért szerettem bele a műfajba, akkor talán azt mondanám, hogy a yaoi mangákban sokkal jobban átjönnek az érzések, meg hogy a szereplők tényleg szeretik egymást. (Amit bizonyít, hogy akkor is együtt vannak, ha nem fogadják el a kapcsolatukat, és minden ellenük szól a szerelmen kívül.) Na meg ott vannak a szuper bishik is :3
Kedvenc animém a Sekai ichi hatsukoi, de ha reményeim szerint egyre több yaoi anime lesz, ez valószínűleg változni fog, mert hiába szeretem nagyon ezt a művet, vannak ennél jobb sztorik is.
Kedvenc mangám egy rakat van, de ha megpróbálok mangaka alapján választani egyet-egyet, akkor Koisuru boukun, Junketsu drop, Doushitemo furetakunai, Under grand hotel, Haru wo daite ita, Mr. Mini Mart, és Honto yajuu :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!