Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Harry Potter könyvekben soha...

Harry Potter könyvekben soha nem esett szó a Hugrabug klubhelyiségről?

Figyelt kérdés
Harry ha jól emlékszem volt a mardekárosba másodikos korában,hetedikben pedig a hollóhátban.Hugrabugról nem esett szó az író sem említette hogy mégis hogy nézhet ki?

2013. júl. 8. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
"Hugrabug Helgától megmaradt egy kis aranypohár, amelyről azt feltételezték, hogy mágikus erőkkel rendelkezik. A pohár egy távoli utód kezébe került, akit Voldemort elpusztított, hogy megszerezze a becses tárgyat és horcruxot készítsen belőle."
2013. júl. 8. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
vagy itt van ez: [link]
2013. júl. 8. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de ezekből a válaszokból semmi nem derül ki, arról, hogy hol van, és milyen a klubhelyiség.
2013. júl. 8. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
34%

a klubbhelységre gondolsz?

arról nem ír

2013. júl. 8. 19:22
 5/12 A kérdező kommentje:
egyet értek az utolsó válaszolóval,sajnos félreértetted a kérdést nem magára Hugrabugra gondoltam hanem a KLUBHELYISÉGRE régen elolvastam mind a hét könyvet de nem emlékszem hogy leírták volna azt hogy hogy néz ki a klubhelyiség
2013. júl. 8. 19:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Sosem kérdezte meg senki az író? :(
2013. júl. 8. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok

"Small But Powerful:

A sok-sok Harry Potter rajongó számára, akik Hugrabugosnak érzik magukat, leírnád nekünk, hogy nézett ki a Hugrabug kluhbelyiség, amit Harry sosem látogatott meg?

JK Rowling:

A Hugrabug klubhelyiséget egy, a konyha melletti festményen keresztül lehet megközelíteni, ám abban biztos vagyok, hogy mindenki tudja. A klubhelyiség nagyon kellemes és hívogató hely, mely minden részletében különbözik a Mardekár klubhelyiségtől. Számos sárga függönye és akasztója van, dundi fotelokkal és kis földalatti alagutakkal, melyek a hálókörletekbe vezetnek, melyeknek mind-mind kerek ajtajuk van, mint a hordó teteje"

Innen van: [link]

Tök sok dolog kiderül belőle :)))

Bár azt nem tudom hogy érti azt, hogy mindenki tudja (???)

2013. júl. 10. 01:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ sokat segítettél :)
2013. júl. 10. 11:18
 9/12 A kérdező kommentje:
De mért mondja azt az írónő hogy Harry apja James hajtó volt,az ötödik részben amikor Harry belenéz Piton merengőjébe akkor látja hogy az apja folyton egy cikezel játszik hogy elengedi aztán pedig elkapja.Mért lett volna hajtó?
2013. júl. 10. 11:46
 10/12 anonim válasza:
100%
a negyedik részben mikor Cedric elmegy akkor a konyha irányába megy és ott van egy utalás hogy valószínűleg az alagsorban van a Hugrabug klubhelyisége
2013. júl. 10. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!