Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A vasúti talpfákat a MÁV-tól...

A vasúti talpfákat a MÁV-tól meg lehet vásárolni vagy el lehet hozni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kell nekik is...
2009. okt. 17. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hozd el a sínek alól.....
2009. okt. 17. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Minek az neked?

Nincs mivel mutogatni mikor kérdezik, hogy "hé paraszt, melyik út megyen Budára"?

2009. okt. 17. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:

amúgy, ez hogy műküdik hogy VASúti talpFA és van ahol betonból csinálják:P

amúgy, apróhirdetésnél keress rá, vagy google-ban, ha nem is a mávtól de magánemberektől tudsz venni, énis találtam egy ilyen hirdetést

2009. okt. 17. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
A talpfa kifejezés hagyomány, hiszen régebben fából készítették. Egyébként szerintem hozz el egy párat, majd állíts be vele a Keletibe, és nézd meg, mi történik :)
2009. okt. 19. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
...de lehetőleg ne az alól a vonal alól szedd ki, amelyiken a Keletiig utaznál...
2009. okt. 20. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, mert gázolajjal vagy a régiek kátránnyal telítettek és ezért veszélyes hulladéknak minősülnek.

Amúgy ami még jó és egyben van azt felújítás után visszaépítik, ami meg roncs, és selejtezik az neked sem lenne már semmire jó...

2010. aug. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!