Mitől lehet ez?
Elég különös ez a dolog. Most biztos h*lyén fog hangzani, ahogy leírom, de láttam egy idegen lányt a neten és úgy érzem hogy ismerem, de kiderült hogy meghalt és folyamatosan sírok, hacsak rágondolok, pedig nem is tudom hogy ki ő...Nagyapám is meghalt, perssze ő jó pár évvel ezelött, de ha rágondolok, akkor nem fog el a sírás, de ha pedig erre a lányra, akkor meg igen...Lehetséges hogy valamikor előző életünkben ismertük egymást vagy mi? Nem tudom...Pls NORMÁLIS válaszokat írjatok...
Ui: A kérdést nem tudtam melyik kategóriába tegyem...
Szia, lehetnek előző életi emlékek persze.
Csak fogadd el a helyzetet, az ember és az érzelmek egy hatalmas rejtély.
De ha már úgy aggódsz amiatt az ismeretlen miatt akkor próbáld rendbe tenni magadat mert a szomorú érzések amiket küldesz feléje akadályozzák a köztes létben.
T.
Lehet, hogy megláttál benne valakit... mármint tudat alatt megismerted a száját, mert ugyanolyan, mint a barátnődé, akit nagyon szeretsz... Nekem is volt egy Hasonló helyzetem... Csak nekem Michael Jacksonnal... Akkor ismertem meg* amikor a halálát ismertették a hírekben... hetekig sírtam utána és a zenéit hallgattam... nagyon furcsa volt, mert semmit nem tudtam róla a halála híréig...
15/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!