Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudod már hol fogsz szilveszte...

Tudod már hol fogsz szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Mert nekem fogalmam sincs...:( Ha tudsz, adhatsz otleteket!
2009. okt. 17. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mindenképpen egy házibuli a legideálisabb, és még bőven van idő megszervezni.

Egyébként nálunk tavaly dec.31-én délután derült ki, h hova megyünk (házibuli). De mindig 1-2 nappal előtte dől el

2009. okt. 17. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom még, de vagy a fősulim által szervezett buliba vagy házibuliba mennék :)
2009. okt. 17. 18:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát, nekem tavaly aznap este dolt el, úgyhogy csak szerencsém volt...:) de nem lehet mindent a szerencsére bízni..
2009. okt. 17. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
2. vagyok, tavaly mi is kb aznap délután döntöttük el, hogy mi legyen. amit tehetsz: ismerőseidet végigkérdezgeted kb előtte egy-másfél héttel, az ilyebb nagyobb bulikat úgyis előre be szokták jelenteni, hogy vonzák a népet, stb :) Meg a házibulit is idő még megszervezni, összeírnimi kell, bevásárolni, meghívni az embereket, de hogy azért ne legyenek túl sokan se stb. stb., szóval leginkább csak rajtad áll :) Vagy! Akár te is csinálhatsz házibulit, ha van rá lehetőséged :) Ennek annyi a hátránya, hogy te így nem ihtasz annyit, mert azért figyelni kell a lakásra meg minden, de ha olyanokat is meghívsz, akikről tudod, hogy nem azok a piálós fajta emberkék, besegíthetnek neked ;)
2009. okt. 17. 19:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát itt az a legnagyobb baj, hogy nincsenek barátaim...

Vagyis olyanok nincsenek, akikre számíthatok! Csak haverok vannak, azok is csak akkor hogyha akarnak valamit..

2009. okt. 17. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Itthon, és már 11-kor aludni fogok. Nekem sincsenek közeli barátaim, akikkel elmehetnék.
2009. okt. 17. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Már tudom. Az egyik barátommal megbeszéltük.
2009. nov. 28. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
egy barátnőmmel már kitaláltunk valamit, de még sokára lesz...
2009. nov. 28. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!