Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olyan létezik hogy beleszerete...

Japcsimania kérdése:

Olyan létezik hogy beleszeretek egy Anime figurába (INUYASHA)?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy miért, de egyszerűen tetszik az Inuyasha és tudom hogy őrültség, de ez van XDXDXD

2013. júl. 8. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5-ös ez ott volt :D
2013. júl. 10. 21:24
 12/15 anonim válasza:
én nem túlzók XDD biztos vagyok benne hogy ezt csinálom már évekóta
2013. júl. 13. 17:33
 13/15 kérdezzfelel válasza:
Én is kb. 5-6 éves voltam, amikor néztem az Inuyashát, vagyis legelőször. Huhh, hogy én állandóan csak ezt tudtam mondani! Én is azt hittem, hogy szerelmes vagyok belé, igaz, hogy akkor volt párhuzamosan még vagy öt animés szerelmem is. Szóval nyugi, nem nagy gáz. Mondjuk most újra kezdtem nézni és néha elgondolkodok rajta, hogy ekkora lenne már, ha ez velem megtörténne, ami Kagoméval, beleértve egy félszellemmel való szerelmi kapcsolatot is... De már nem olyan, mint amikor kicsi voltam.
2014. jún. 17. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem Sango tetszett az InuYashában, de nagyon.

Sokszor fogtam a fejem, mikor Miroku elbaszta az udvarlást, és elképzeltem hogy én hogy csináltam volna. :)

2015. márc. 29. 14:49
 15/15 Anna0008 válasza:
Huhhh, hát én is még mindig bele vagyok zúgva minden animéből legalább egy karakterbe, nekem most Rivaille az ász... Szóval nyugi, nem vagy egyedül.:)
2020. aug. 22. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!