Férfiak/fiúk, ti is úgy gondoljátok, hogy felsőbbrendűek vagy akár valamivel jobbak vagytok a nőknél?
Ha igen, akkor miért?
Ha nem , akkor is miért?
Van itt vki olyan aki szerint mindkét nem egyenlő?
Felsőbbrendűnek nem tartom magam a nőknél, de az ismertségi körömben rengeteg olyan lány van akik eléggé szánalmasak.
Én például soha nem értettem, hogyan lehet órákat beszélni arról hogy kin, milyen ruha van, milyen a haja meg ezek a szokásos blablák.
Amit viszont többre tartok az a barátság. Nálunk(18 éves korosztály) például a "legjobb barátnők" állandóan kibeszélik egymást közben meg teszik egymást maguknak hogy így szeretlek ugy szeretlek.
Ettől hányingert kapok..
Ezek lennének az én véleményeim...:)
köszi a gyors választ.
hát igen én lán vok de én is falra tudok mászni az ilyen képmutató libáktól.
Várok még válaszokat!Írjatok!
Nem egyenlő mindkét nem, hanem mindkettő másban-másban jó. Úgy tetted föl a kérdést: "Férfiak/fiúk, ti IS .....". Ezekszerint te,ti(mármint a nők,lányok) úgy gondolod,gondoljátok?
Én nem gondolom, hogy jobb lennék a nőknél, vagy felsőbbrendűbb lennék náluk. Az osztályban nélunk is ott vannak az "osztály p#@^&i" és az "osztály k@#&%i", akik nagyon felsőbbrendűnek tartják magukat, és lenéznek mindent és mindenkit, azt hiszik ők a mindenség és körölöttük forog a világ, és rajtuk kívül mindenki s%&!r, közben csak meg kéne nézniük magukat kívülről...ehhez persze közrejátszik a többi ember reakciója meg még néhny dolog. Ezeket én (is) undorítónak találom. Ugyanakkor ismerek egy ugyanilyen "fiú-bandát" is az évfolyamból, ők is lenéznek mindenkit. Nekem ez a véleményem.
16/F
Nem úgy értettem, hogy "ti is", hogy mi nők így gondoljuk (legalábbis én biztos, hogy nem),a biosz tanárom konkrétan kimondta, az apám alapból úgy viselkedik, mintha minden nő vmi náluk sokkal rosszabb kategóriba tartzna, minden nő hülye lenne.... és még vannak páran a környezetemben.
A kérdést ezért tettem fel.
Boccs, ha félreérthető voltam.
16/L
Tehát a biosztanárod így kimondta ezt? :-O jó nagy bunkó, és bocsáss meg, de azok is, akik így gondolják. Eléggé beszűkült lehet a gondolkodásuk, ha így általánosítanak. Egyáltalán nem tartoznak "rosszabb kategóriába", és semmiképpen sem hülyék.
16/F
a biosztanárom szerint, mivel a vér általában a férfiaktól öröklődik és nem véletlen, hogy mindig a férfiakon vezetik le a vérvonalat. Szóval már csak ezért is jobbak a férfiak, meg hát ugye nem tudunk mondani egy női Einsteint sem mondani.
Úgyhogy mi csak ne akarjuk semmit az egyenjogúsággal, meg ilyenek, mert nincs jogunk hozzá.
Egyébként éppen a csalánosok szaporodását tanultuk és ez alakult ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!