Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? Pont...

Szerintetek mit tegyek? Pont akkor fog megjonni! (lent)

Figyelt kérdés

Szerdan megyunk balatonpartra egy hetes taborba, viszont pont szerdan fog megjonni... Tavaly pont akkor mult el, az elso nap meg nem mentem vizbe es mar akkor cikiztek a fiuk. Nagyon gyerekesek, kinevettek. Viszont ha egesz heten nem mehetek vizbe es folyton vecere kell rohangalnom az meg rosszabb lesz! Az elmult honapban probaltam mindent ami elobb meghozhatja de nem hasznalt semmi... Gondoltam hogy nem megyek el, de kifizettuk....

Szerintetek?:/ a tabor haromnegyede furdesbol allna....

Tampont meg sosem hasznaltam, es nem is szeretnek:/

13/L

2013. júl. 7. 08:20
 1/7 anonim válasza:
Mindenképpen a tampont tudom ajánlani. Hidd el nagyon kényelmes. Én is ennyi idősen próbáltam ki, mint te, mert muszáj volt. Azóta szinte csak tampont használok. 19/ L
2013. júl. 7. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Mini tampont vegyél. Sajnos más megoldás nincs.

Hormonálisan közbe lehetne avatkozni, de egy 13 éves kislánynál nem fognak.

2013. júl. 7. 08:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Kicsit felek a tampontol:/ hogy faj-e...

4 orankent kell cserelni, ugye?

Amugy koszi, ment a zold kez:)

2013. júl. 7. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél tampont használni, akkor őszintén mondd meg, hogy azért nem fürdesz, mert menstruálsz, és nem használsz tampont. Ha mégis rászánnád magad a tamponra, akkor óránként gyere ki a vízből cserélni.
2013. júl. 7. 09:10
 5/7 anonim válasza:

vegyél ilyen fürdőgatyát hogy ne legyen átlátszó...

nem muszáj tampon elég sztem a betét is ha csak térdig mész... ha merülsz hamar cseréld ki!! de sztem nem lehet olyan rossz a tampon...

13/L

2013. júl. 7. 09:17
 6/7 Lhopkmiokg válasza:
100%
a betét nem jó még ha térdig mész akkor sem már egy kis víztől ami rád menne elcsúszna vagy rosszabb esetben kiesne a tampont próbáld a legkisebb fajtát az nagyon jó(vérzéstől függően kell cserélni)
2013. júl. 7. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nemcsak azért kell tampon, hogy a vér ne a vízbe távozzon, ezzel fertőzéseket is elkerülsz, ha jól rakod fel nem is érzed, ha erős a vérzésed, akkor 1-2 óránként ha gyenge, akkor elég 3-5 óránként is, de még a tábor előtt próbáld ki, a felhelyezésben anyukád is segíthet, ez nem ciki, vagy ha van nővéred! Sok sikert!
2013. júl. 7. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!