Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Fahéj lánynévről?

Mit gondoltok a Fahéj lánynévről?

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 21:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Embernek nem adnám, de egy szép kis cicalánynak aranyos név lenne. Most az hogy férfi vagy nöi név-e, Amerikában például sokakat nem érdekel. A Charlie, Lindsey, Ashley neveket már hallottam nöi és férfi keresztnévként is. Heidi Klum is a Lou nevet adta a kislányának. Hát nem hülyeség? Meg a Janka és Dalma is eredetileg férfi név lett volna. Bocs, hogy így túlagyaltam...
2013. júl. 6. 22:54
 12/28 anonim ***** válasza:

5. válaszra reagálvaán, a kérdezőnek: Az hogy van ennél rosszabb, az nem jelenti azt hogy ez jó.

Ha mindenképpen ilyesfajta nevet akarsz adni szegény gyereknek, akkor adj mellé egy "hagyományos" nevet is középső névnek, vagy második névnek. Hadd legyen esélye...

2013. júl. 6. 22:58
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

na, a vanília az kész:D mi a következő? csokis-menta? Algida?:D

esetleg még a Jogobella lenne aranyos:D Ciao Bella!

Julianna szebb név:)

2013. júl. 6. 23:02
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Danette

Csokitó

Meggyszem

Cinke

Tubi

2013. júl. 6. 23:08
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szilvásbukta, mert azt szeretem;)
2013. júl. 6. 23:12
 16/28 A kérdező kommentje:

12. válaszoló csak kiváncsiságból tettem fel ezt a kérdést de ezt már leírtam korábban.

13. válaszoló a csokis-menta és a Jogobella már nagyon túlzás lenne mert egy márkanévről elnevezni valakit már nem nevetséges hanem gáz. De egy fűszernövényről elnevezni valakit nem olyan túlzás mint egy márkanévről.

A csokis-mentáról meg ne is beszéljünk.

2013. júl. 6. 23:13
 17/28 A kérdező kommentje:
15-ös válaszoló hülyeség lenne Szilvásbuktának elnevezni valakit csak azért mert szereted a szilvásbuktát. Én pl. a vanília ízét egyáltalán nem szeretem semmibe se de maga a név mégis tetszik.
2013. júl. 6. 23:21
 18/28 cathilina ***** válasza:
Hát, én például ismertem két lányt, akiket Mentának és Zsályának hívtak. A Menta szerintem egész jó, de a Zsálya pl borzalmas. A Fahéj nálam valahol a kettő között van, de pusztán az, hogy egy fűszer, annyira nem zavar.
2013. júl. 7. 04:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Hééé Menta! Büdös a szád! XD Miért adnak esélyt, hogy csúfolják szegény gyereket?
2013. júl. 7. 10:17
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a Vanilía és a Fahéj is szép név,bár szerintem a Málna is..De a Szeder,Alma,Ajándék,Felhőke,Európa,Olimpia borzasztó..a gyümölcsökről kitalált nevek közül szerintem a Málna a legjobb,szerintem aranyos!:)
2013. júl. 7. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!