Hogy lehetnék sztár?
Kedves kérdező! :) Én is néztem a Kirarit, és nagyon szerettem... Én is kedvet kaptam hogy 'sztár' legyek...viszont! NE hidd, hogy a sztárság tényleg annyiból áll, ahogy azt ott láttad. Nem az az egyetlen hátulütője, hogy mindenhova álruhában kell menned... Kihasználnak, becsapnak és miután mindent jól megszereztek rajtad ki is dobnak. Ez a dolog nem habos torta, vagy nem mindig. És egy 12 éves kislányt a média eléggé jól szétcincál! Ha sikerül is befutnod... ne feledd el, hogy a hátulütője nem olyan kicsi, mint aminek a Kirari alapján gondolhatod. :) Persze, most még úgy gondolhatod, hogy erős vagy. és mégha nehezen is, de majd megoldod... de ha majd ott leszel... lehet visszasírod azokat az időket, amikor még csak álmodtál róla... és akkor már nem elsz visszaút. :)
15/L
*még ha, lesz
előző voltam, csak elgépeltem ^^"
Én szinésznő szeretnék lenni,de még csak jövőhéten megyek ki angliába egy művészeti iskolába de várok és tanuluk addig hogy nagyon jól beszéljem a nyelvet.
Magyarországon nincs sok esélyed max pár év múlva xfaktor vagy valami ilyesmi..esetleg jövőre ének iskolája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!