Mikor lesz itt One Direction koncert magyarországon? és linkelnétek larry stylinson -os blogokat?
Figyelt kérdés
imádom őket
ès totálisan bele vok esve Louis Tomlinson- ba
2013. júl. 5. 00:37
1/8 anonim válasza:
Az évben biztosan nem. A következő turnéjukon van 5% esély rá.
2/8 anonim válasza:
ez a legjobb eddig, amit olvastam.
3/8 anonim válasza:
utolsó vok: nekem is Louis a kedvencem.
4/8 anonim válasza:
[link] ha sírósat szeretnél szerintem ez a legjobb
5/8 anonim válasza:
remélem lesz majd koncertjük itt...
úgyse nevettem még rajtuk élőben
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Hát a 2014-es turné listájuk már kész van,nem akarom elrontani a kedved de nincs benne Magyarország...
8/8 anonim válasza:
2015-ben jönnek Magyarországra,minden bizonnyal :)! Vagyis , minden jel arra utal az elmondások szerint,és képzeld : Én is szerelmes vagyok bele,már 2 éve,és nagyon imádom őt! *o* Mondjuk,ez még enyhe kifejezés,de nem tudom leírni az érzéseimet egykönnyen iránta,legyen annyi elég,hogy Elounor miatt ,majd nem öngyilkos lettem,vagyis Isten nem hagyta,hogy elmenjek az élők soraiból... Megállított. xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!