Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha szégyellek...

Mit csináljak, ha szégyellek táncolni, mert úgy érzem béna vagyok?

Figyelt kérdés
Vasárnap megyek táborba, ahhol én gyerekekkel is fogok foglalkoznk. A táborban minden évben feldolgozin egy népszerű dalt és táncolunk rá. Mivel én is vezető leszek, nekem is kell majd. Nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren, mert bár nem vagyok kövér, de a combom picit vastag és lötyis :/ nem merek táncolni mert bénán érzem magam. Mit tehetnék?

2013. júl. 4. 14:05
 1/4 kriszti715 válasza:
78%
Szerintem mond meg annak az embernek aki rendezi a tabárt hogy szégyeled vagy ilyesmi és háth megoldjátok
2013. júl. 4. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha túl komolyan veszed és attól tartasz, hogy bénán nézel ki, akkor tényleg inkább hagyd ki, találj valamilyen "fontos" szerepet az előadás idejére, amiért épp nem tudsz táncolni.

Viszont ha gyerektábor vezető vagy akkor szerintem tök fölösleges szégyellősködni. Próbáld meg élvezni, a legjobb, ha viccnek fogod fel a táncot és végigbohóckodod az egészet, valamilyen geg mindig jót tesz a táborokban, akkor nem azt nézik, hogy mennyire profi táncos vagy, hanem hogy mit váltasz ki az emberekből. Képzeld el pl. hogy táncolna Mr. Bean, vagy ilyesmi! :) Szerintem tuti siker.

2013. júl. 4. 15:57
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi. :) majd igyekszem vidám lenni
2013. júl. 5. 12:25
 4/4 anonim válasza:
Éld bele magad a táncba. Voltak hasonló gondjaim, amikor túlságosan azt figyeltem, hogy engem néznek és ezen görcsöltem. Mára ezt annyira sikerült leküzdenem, hogy úgy néz ki táncos leszek. Csak magadra figyelj! Engedd el magad! Élvezd! Persze egy pici pia eleinte lehet hogy segít... ;)A tánc te vagy. Minden jó amit csinálsz!
2013. júl. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!