Mit jelenthet ez az álom?
Szóval azt álmodtam, hogy a barátom -akit mindennél jobban szeretek- meghalt. A temetésén voltunk nem emlékszem az emberekre akik ott voltak csak tudom, hogy nem egyedül voltam, nagyon sírtam, valaki fogott hátúlról, hogy ne essek össze. Lassan odamentem hozzá a koporsóhoz (ami nem volt lefedve) és Ő felkelt, egyből rámnézett aztán felébredtem...
Nemsokkal ez után vissza aludtam akkor már azt álmodtam, hogy az Ők utcájukba vagyunk és a közvetlen szomszédjából kijött egy férfi pisztolyal a kezébe és meglötte a szíve mellett...nem halt meg. én azonnal fogtam a telefonomat és mentőt hívtam, ahogy leraktam a telefont kijött ugyanonnan egy nő és megakart lőni engem, közvetlen a nyakam mellett ment el a golyó. Átfutott az agyamon, hogy ha most állva maradok megegszer lő és akkor talán meg is halhatok ezért a földre rogytam. Ekkor a nő bement a kapun és jött is a mentő. Következő kép az volt, hogy a kórházba vagyunk, üllök a barátom mellett az ágyon ekkor még altatás alatt volt, eltelt kis idő felébredt és azt mondta, hogy: Szeretlek.
Ekkor én is felébredtem...
Ez tegnap előtt éjszaka volt. Azóta élénken él bennem minden és nem tudom mit jelent :(
Ha valaki tudja nagyon kérem fejtse meg!
És bocsánat, hogy hosszú lett :(
az a lényege hogy aggódsz a biztonsága
miatt meg hogy szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!