Tudnátok nekem cigivel kapcsolatos "jeleket" mondani?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint például amikor elalszik a cigi, vagy nem gyullad meg, vagy kiesik a hamu.....hogy ezek vagy ilyenek mit jelentenek?2013. júl. 4. 10:28
1/4 anonim válasza:
Bocs de én nem értem ezt a kérdést. Milyen jelekre gondolsz írd le konkrétabban mert ebből szart se lehet érteni
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha dohányzol, akkor biztos hallottál már olyanról, hogy azt mondja valaki, hogy ha kiesik a parázs a cigid végén, akkor például szerelmi kapcsolatba lépsz valakivel. Vagy amikor nem gyullad meg a cigid, akkor megcsalnak. Ilyenekre gondoltam.
2013. júl. 5. 15:07
3/4 anonim válasza:
Értem :D cigizek.de soha életemben nem hallotam még ilyenről szerintem ez hülyeség nekem már volt olyan is hogy ki esett a parázs égy nem is gyulladt be közbe meg nincs csajom :D
4/4 Kiss Jack válasza:
félig gyullad meg a cigi=megcsal a barátnőd
ráfújod másra a füstöt=megakarod csókolni
valaki rálép az eldobott csikkedre=le kell veled feküdnie
valaki bele szív a cigidbe úgy h a te kezedben van=k*rvád lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!