Valaki tud Szegeden ajánlani tetoválószalont?
Figyelt kérdés
Szeretném megcsináltatni az első tetkóm, de nem tudom mi ealapján kéne eldönteni hova menjek. Ha valaki esetleg tapasztalatból ajánlana szalont azt megköszönném:)2013. júl. 4. 00:36
2/4 hunbula válasza:
Én is csak tervezem még, de én ide fogok menni: [link]
Nagyon szép munkáik vannak, és eddig jókat hallottam róluk.
4/4 anonim válasza:
Sun City minőségi, de elég húzós áruk van (pont a minőség miatt). Amit nem ajánlok az az Avalon, túl sok belső infót tudok róluk, amit meg végképp nem az a Wwitch Tattoo, nem győzöm lefedetni azt a borzalmat amit ott kaptam, azóta sok más sorstársamról is tudok. 10ből 1 sikerül jól az ottani tetoválónál és azt a keveset teszi fel referenciaanyagként. A Divja Sparsa tudtommal egész jó, ha megvan még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!