Hogy csináljam? (lent)
hát.. radikálisan hangzik, de szard le.D
mi az, hogy nem lehet pasid? mert? mert ő azt mondta? irányítsa a maga életét.. ez a Te életed, nincs joga megmondani, hogy mikor legyél szerelmes meg mittudomén... eltitkolni nem szabad semmiképp, az értelmetlen
Ez a Te harcod az önállóvá válás útján:) és ez az út konfliktusokkal van tele.. nem tetszhet mindenkinek minden... és lehet, hogy a pasi majd boldoggá tesz Téged éveken keresztül.. ennek meg anyud nem fog örülni.. de mi a cél? anyud boldogsága, vagy a tiéd? nem önző dolog, ha azt mondod, hogy a sajátod:)
de csak semmi huncutkodás! ne hozz rám szégyent:D 14 évesen amúgy még tényleg éretlenke vagy, dehát mitől lesz egy ember érett? a tapasztalattól:) (de semmi szex!:D)
jóóó, értemértemértem:D
egyébként 9 évesen megígértette Veled... és ő emlékszik mér erre egyáltalán?:D
a szülőnek nem szabad szempont lenni egy kapcsolatban... "anyám azt mondta, hogy jöjjünk össze, úgyhogy nosza"... vagy "anyám nem engedi, hogy összejöjjünk"... ez nem sok jóval kecsegtet... "anyám azt mondta, hogy ne fingjak, úgyhogy nem... már 3 napja tartogatom, pláne, hogy két napja babot eszünk... meghalok bélelzáródásban, dehát anyám ezt mondta, akkor ezt mondta..":D azt ne hidd, hogy a szülők bármivel is többet tudnak a tinik világáról:D a saját tinivilágukról lehet, de az az idő már elmúlt, a mai fiatalok életét meg csak külsőre, sztereotípiák alapján tudja felépíteni, az meg mindig negatív..
én azt tanácsolom, hogy ne kérj engedélyt rá.. de ha randira mész, akkor (mint minden rendes gyerek) szólj hogy ekkor meg ekkor nem érsz rá, mert randevúd lesz.. "-kivel?!?!?! -egy fiúval":D és nem engedélykérés jelleggel, hanem tájékoztatás jelleggel kell ezt közölnöd:) joga van tudni, hogy elmész, hogy merre jársz, hogy kb mikorra vagy várható... esetleg mondja, hogy 8ra, 9re érj haza.. ez oké.. de nem mondhatja meg, hogy elmehetsz e randizni vagy sem... ha kocsmázni mennél, még azt mondom oké, azt megtilthatja, de ha kocsmázni akarsz, akkor úgysem tudja megtiltani:D szülőnek lenni szar dolog lehet:D
okos leánynak tűnsz:)
Emlékszik erre. Biztos vagyok benne:D
Kocsmázni. Persze. Ettől még az is jobb példa lett volna, ha azt írtad/írta volna le, hogy "megyek leugrani a hídról", mert Én biztos vagyok benne hogy soha nem fogok inni alkoholt se, nem hogy kocsmázni. az a tervem, hogy majd a kis gyerkőceimnek majd büszkén mesélem, hogy az anyukájuk soha nem ivott alkoholt:$:DDD
hát akkor lesz ahogy lesz:) köszönöm a segítségeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!