Elmenjek szerintetek?
Figyelt kérdés
Elsőnek is kérlek titeket normális válaszokat írjatok..köszönöm..Szóval arról lenne szó, hogy az unokatesómnak holnap születés napja és a vidámparkba meghívtak.Viszont én félek elmenni mióta megmutattak nekem egy olyan videót ahol vidámparki balesetek vannak összeállítva.Ijesztő, hogy mik vannak pl. kilengés közben kizuhannak, meg leszakad a körhinta stb.Nagyon szeretnék elmenni mert rég voltam, de félek.Szerintetek elmenjek?Itt a budapesti biztonságok?( arról tudok, hogy egyszer volt áram szünet, de amúgy biztonságok vidámpark? )2013. júl. 3. 16:14
1/5 anonim válasza:
Szia,
Én elmennék a helyedben, de csak arra ülnék rá, amin biztonságban érzem magam.
Ha más nem, leülsz egy padra és nézed őket, ahogy szórakoznak. Abból baj remélhetőleg nem lehet...
Elvileg a pesti biztonságos, én még nem nagyon hallottam balesetről. Régebben volt persze, de hol nincs. Ez vele jár sajnos.
Az áramszünetnél meg épp ott voltam....
:-)
Érezd jól magad!
2/5 anonim válasza:
Hát nem nagyon.
Szerintem menj el de mond meg hogy te nem szeretnél ide is oda meni mert felsz szerintem nem ciki azt mondani hogy felesz mindenki fel valamitöl vagy ha mégis ki is röhögnek akor fogd fel ugy hogy nem is barátok. (Bocsa helyes irás ert)
3/5 A kérdező kommentje:
Kb fél éve van ez a "fóbiám" ( ? )..De előtte felültem mindenre kb..Köszönöm szépen a válaszokat..Amúgy nem röhögnének ki mert az egyik ismerősünk is félős és még mi mondtuk neki hogy ha fél akkor vagányságból ne menjen
2013. júl. 3. 16:55
4/5 anonim válasza:
Ez olyan, hogy például van a Légi katasztrófák című műsor, ami tele van lezuhanó gépekkel, de a valóságban meg elég kicsi rá az esély, hogy egy repülőgép lezuhanjon. Azért odafigyelnek eléggé az ilyesmi dolgokra, hogy biztonságosak legyenek. Én nem félnék a helyedben, nem hinném, hogy bármi történne majd, nyugodtan menj el szerintem.
5/5 anonim válasza:
Mi nemrég voltunk barátnőmmel, egyetlen dolog volt, amit nem éreztem biztonságosnak, és az a fahullámvasút volt, de azt is 'túléltük'. :) Én is féltem nagyon, főleg, hogy barátnőm nagyon sok dologra nem jött fel, és így egyedül mentem. Most meg már azt tervezzük, hogy elmegyünk majd augusztus végén éjszakai vidámparkba. Szerintem menj el te is, megéri, főleg, hogy nemsokára bezárják, sajnos.:\:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!