Az komoly, hogy egy délelőtt bedobott ajánlott levél értesítőjét csak másnap reggel válthatom be a postán?
Figyelt kérdés
Délben hazaugrottam, és találtam egy ajánlott levél értesítőt az ajtón. Fogtam és azon nyomban bementem a postára, ahol a nő csak annyit mondott, hogy holnap fél nyolctól átvehetem. Ez máskor a kézbesítő postára visszatérése után (estefelé, zárás előtt) még aznap megoldható volt. Ennyire belassult volna a posta, vagy csak ellustultak az alkalmazottak?2013. júl. 3. 15:11
11/12 anonim válasza:
Velem is ez tortent, de azzal a kulonbseggel, hogy en vegig otthon voltam es ugy dobta be az ertesitot, hogy meg sem probalta kezbesiteni.
12/12 anonim válasza:
"Velem is ez tortent, de azzal a kulonbseggel, hogy en vegig otthon voltam es ugy dobta be az ertesitot, hogy meg sem probalta kezbesiteni."
Mi ezen továbbra sem tudunk segíteni.
A megoldás az lehet, hogy másnap, amikor átvehető a küldemény, jelzed a postai dolgozónak az észrevételed, esetleg kéred írásban rögzíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!