Jelent valamit hogy ha mindennap ugyanarról a személyről álmodok?
Figyelt kérdés
Amúgy ez a személy az osztálytársam (ő fiú én meg lány). Szóval jelent ez valamit? Ha igen akkor mit? Folyton ezt kérdezem magamban hogy ez most mit jelent. Csak sose kapom meg rá a választ.
NORMÁLIS válaszokat kérek szépen.
2013. júl. 3. 01:41
1/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy sokat gondolsz rá és érdekel.
2/4 anonim válasza:
általában azzal álmodsz akire elalvás előtt közvetlenül gondoltál
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
utolsó komizó: hát nem tudom, mert én mindig gondolok egy másik fiúra de vele sose álmodok://
2013. júl. 3. 13:28
4/4 Beka007 válasza:
Eskü mintha én írtam volna😂 Mostanában velem is ez van. Egy osztálytársammal álmodok (ő fiú én lány), pedig más valaki tetszik😂 Picit idegesítő, hogy amikor előttem ül és hátrafordul eszembe jut az aznapi álmom, és úgy nézek rá mint borjú az új kapura, szerencsétlen meg nem tudja, hogy most mi van😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!