A keresett kifejezés (Ookami to Koushinryou: Duality) egyetlen dokumentumban sem található meg
Rákerestem semmi.
De ha így keresem :D Ookami to Koushinryou
[link] már van is róla infó.
Nem akarok kukacoskodni, de egy magán személy tényleg nem biztos hogy fent van a neten, de egy cégnek illik Interneten is elérhetőnek lennie.
Szerintem is az lenne a legbiztosabb ha belinkelnéd az oldala címét.
Ja hogy nincs kész ? Akkor ahelyett hogy itt mentegetőzöl, vagy éppen a szakmai jártasságoddal dicsekszel, inkább az oldalad elkészítésén kéne dolgozni, maximalistán, aztán ha elkészült már nyugodtan bizonygathatod, hogy te valóban az vagy akinek mondod magad.
Ahmon,egyebkent nem furcsalod hogy rajtad kivul itt mindenki hulye,kezdjuk azzal hogy az ecchi es a hentai kozotti kulobsegekkel sem vagy tisztaban,2.beszelsz itt minden fele cegrol meg hasonlokrol de bizonyitek nincs,a linkeket is hadjuk mert most en is be tudom linkelni az A-1 picture honlapjat,3.vissza terve a ggora tavalyra mondtad es meg mindig nem adtak ki.
Lemerem fogadni hogy valami 10 de legfeljebb 14 eves kisgyerek lehetsz,ugyanis akkora szamokban beszelsz amit kb egy naruto,one piece vagy bleach produkal,azt meg kotve hiszem hogy a Shonen Jumpnal dolgozol.de nagyon sok ellen ervet tudnak meg mondani,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!