Hogy lehetnék SuicideGirl?
A kinézet >megvan<, elég idős is vagyok hozzá... de őket hogy választják ki ehhez?
(nem kérek olyan poénnak szánt válaszokat, mint "kösd fel magad hehöhe" és társai). Köszönöm(:
mi az,h. elég idős vagy hozzá? ez egy STíLUS!! azoknak van ilyen,akik ezt SZERETIK.ehhez nem felnőni kell
öltözz úgy és kész
és ne csak divatból,mert az meglátszik
a korra való kitérést azért tartottam fontosnak, hogy ne jöjjön ide a sok 'okos' ember pattogni, hogy:
ad 1: biztos taknyos kis 13 éves vagyok, mit akarok;
ad 2: mivel ezek erotikus töltetű képek, nemhiszem hogy azért mondjuk 18 alatt menne a dolog.
+
köszönöm a válaszodat, de inkább annak szólt a kérdésem, hogy hogyan kerülnek ők erre az oldalra fel? ők jelentkeznek, vagy...?
ebből az emberek jobb esetben 17 éves korukra kinőnek, ha mégsem, akkor baromi sok idejük van.
És neközöld,hogy ez egy életérzés. ez vicc ;D
Bocsi csak most olvastam a kérdésed, nem tudom aktuális-e még. Beírod a honlapcímet, ott lehet jelentkezni. Kellenek jó minöségü portfóliós képek. Plusz nem árt ha van egy "menedzsered". Én is tele vagyok varrva, müraszta (bár azt nemrég kiszedtem), stb. és én is régóta szeretnék felkerülni oda, de az istennek se találok olyan embert aki JÓL megcsinálná azokat a képeket...:(
22/L
Ha felkerültetek szóljatok:)
Imáááádom, az ilyen megjelenésű hölgyeket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!