Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék SuicideGirl?

Hogy lehetnék SuicideGirl?

Figyelt kérdés

A kinézet >megvan<, elég idős is vagyok hozzá... de őket hogy választják ki ehhez?

(nem kérek olyan poénnak szánt válaszokat, mint "kösd fel magad hehöhe" és társai). Köszönöm(:

2009. okt. 15. 21:08
 1/7 A kérdező kommentje:
( [link] )
2009. okt. 15. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

mi az,h. elég idős vagy hozzá? ez egy STíLUS!! azoknak van ilyen,akik ezt SZERETIK.ehhez nem felnőni kell

öltözz úgy és kész

és ne csak divatból,mert az meglátszik

2009. okt. 15. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:

a korra való kitérést azért tartottam fontosnak, hogy ne jöjjön ide a sok 'okos' ember pattogni, hogy:

ad 1: biztos taknyos kis 13 éves vagyok, mit akarok;

ad 2: mivel ezek erotikus töltetű képek, nemhiszem hogy azért mondjuk 18 alatt menne a dolog.

2009. okt. 18. 19:16
 4/7 A kérdező kommentje:

+

köszönöm a válaszodat, de inkább annak szólt a kérdésem, hogy hogyan kerülnek ők erre az oldalra fel? ők jelentkeznek, vagy...?

2009. okt. 18. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
6%

ebből az emberek jobb esetben 17 éves korukra kinőnek, ha mégsem, akkor baromi sok idejük van.

És neközöld,hogy ez egy életérzés. ez vicc ;D

2009. okt. 18. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi csak most olvastam a kérdésed, nem tudom aktuális-e még. Beírod a honlapcímet, ott lehet jelentkezni. Kellenek jó minöségü portfóliós képek. Plusz nem árt ha van egy "menedzsered". Én is tele vagyok varrva, müraszta (bár azt nemrég kiszedtem), stb. és én is régóta szeretnék felkerülni oda, de az istennek se találok olyan embert aki JÓL megcsinálná azokat a képeket...:(

22/L

2010. nov. 16. 10:36
 7/7 anonim válasza:

Ha felkerültetek szóljatok:)

Imáááádom, az ilyen megjelenésű hölgyeket!:)

2011. jún. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!