Hogyan keszitsek magamrol jo kepet?
-tedd a fényképezőgépedet az arcoddal egy szintbe
-Vedd fel a kedvenc ruhádat
-próbálj ŐSZINTÉN mosolyogni
-és nyomd le a gombot (ha telefon, akkor kérj meg valakit :) sorry)
ha nem tudtam segíteni, akkor bocsi
dert
próbálkoztam már mindkettővel:D a tükör+telefon kombó nagyon nem én vagyok..minden képen olyan idétlen fejet vágok,meg maga a kép is..vagy sötét,vagy elmosódott:s
eleve a mosolyom olyan béna:c bár úgy látom a facebookon,hogy hozzám hasonló "szépségű" (azaz nem túl szép:D) lányok is tudnak jó képeket csinálni magukról...fogalmam sincs,hogyan.
Szia!
Keresnék egy átlagos "modellt"
Veszprém megyei vagyok
ÖÖÖÖ.... Egyébként az sem lehetetlen ezek után, hogy a fotózás mégiscsak egy önálló szakma :-), így azért nem sikerül olyan egyszerűen, mert egy szép képhez több kell, mint pár jó tipp. Leírhatnám, hogy milyen előnytelen tulajdonságot, hogy szoktam fotózásnál/utómunkában korrigálni (orrméret, elhízás, pattanásos bőr, stb.), de oldalakat lehetne róla értekezni, aztán vagy meg tudod oldani, vagy nem, nekem sem ment ez elsőre, ráadásul utómunka nélkül iszonyat nehéz.
Mi lenne, ha megkeresnél pár fotóst és próbálnál tőlük valami reális árat kicsikarni, pár jó kép azért nem egy vagyon. Nekem pl. a faházam alját kőműves alapozta, a tetejét ács rakta rá, a villanyt villanyszerelő kötötte be, nem jobb így? :-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!