Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szeretne híres lenni? És...

Ki szeretne híres lenni? És miben?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Én igen.Egyiptológiából.Mondjuk felfedeznék valamit vagy valamiket és a címlapokra kerülnék.:)
2009. okt. 15. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
felfedezném a rák ellenszerét istenem de jó lenne... és amit kapok pénzt azt odaadom további kutatásokra ill. betegeknek :)
2009. okt. 15. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is a rák ellenszerét akarnám feltalálni, ebben lennék híres
2009. okt. 15. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Én valami híres énekes, vagy színész akarnák lenni.
2009. okt. 15. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Én!! :D Híres énekes, zenész, szinész, író, filmrendezo, "világmegmento" szeretnék lenni...

Olyan filmeket akarok csinálni ami ráébreszti az embereket az élet értelmére és tanulságos, a világ problémáival foglalkozik.. A dalszovegeimbe a békét, szeretetet akarom foglalni ritmusos formában, egy új zenei irányzatként. Érdekes konyveket szeretnék írni, amit még az sem tud letenni aki útál olvasni!

Kell kell ébreszteni ezt az alvó vak világot!

Ezen kívul nagyon jó szivu akarok maradni és mindenkinek segíteni... Foleg az állatoknak és a gyerekeknek. Az egyetlen dolog amiért gazdag akarnék lenni, hogy segíthessek.

2009. okt. 15. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
akarNÉK
2009. okt. 15. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én abban leszek híres, hogy nem játszom meg magam, hogy ennyire meg annyira baromira jószívű vagyok, és mindenkinek segíteni akarok. Legfeljebb a szeretteimnek segítenék az érte kapott maniból... BTW színésznő vagy modell leszek. Csak magamért. Én legalább bevallom. :D
2010. jún. 4. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én híres énekes szeretnék lenni amint befejeztem a középiskolát szóval jobb h már most elkezdem mert egy senkinek aki még csak most fejezte a be a középiskolát nem adnak Amerikai állampolgárságot és engem nagyon vonz Los Angeles xd
2010. júl. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!