Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudok vásárolni kutyaszart...

Hol tudok vásárolni kutyaszart kilójára?

Figyelt kérdés

Fontos lenne! A szomszédunk folyton perelget minket már nem bírom. Van kutyám, de keveset tojik úgy 2dkg naponta.

De macska szar is jó! Át szeretném dobálni a kertjébe had gondolkodjon így legalább ezzel foglalkozik nem a perelgetéssel.

2013. jún. 30. 21:07
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Zsákoskrumpli eladó! 2000/zsák
2013. jún. 30. 21:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
kacsaszart vegyél és öntsd át a füvére.. úgy kirohad a fű, hogy nem nő többet!!!!
2013. jún. 30. 21:11
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem árulnak szärt a neten, néztem, de nem találtam, DE vársz 10 napot 2 kiló sz@rt önthetsz át a szomszédhoz :). Am. nem feltétlenül sz*rral kell szívatni a szomszédot, pl.: leönthetnéd festékkel a növényeit, esetleg eltaposhatnád őket, most csak ennyi jutott eszembe
2013. jún. 30. 21:29
 4/21 A kérdező kommentje:

Uh nem is rossz ötletek

Kacsaszar, hmmm....hol tudok olyat venni? :D

2013. jún. 30. 21:50
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Hy!

Nagyon bevált recept!

Összeszeded a kakit,felöntöd egy kis vízzel,lezárod hermetikusan majd hagyod érlelődni napokig,hetekig.Nos Én egyszer egy ilyen lével leöntöttem a cipőm....Nos mosás után is gáz volt,és olyan kegyetlen szaga volt hogy igazi hányinger!És ilyenkor elég csak a levét szétlocsolni! :)

Én a helyedben kivinnék egy fűrészgépet és egész nap csak azzal tolnám,vagy flexelgetnék,vagy állandóan házibulit tartanék(hangfalakat kirakni az ablakba :) )

2013. jún. 30. 22:31
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem rossz ötletek de van sokkal jobb a sz@r feltűnő a színéről egyszerűen várd ki mikor elmegy otthonról és mássz át a kertjébe vigyél magaddal 2-3 flakon ecetet és locsold be vele a füvét vagy a kiskertjét. Ettől kiégnek a növények. Mégjobb ha van olyan permeteződ amibe nem kell benzin hanem ilyen pumpálós ezzel jobban szétpermetezheted az ecetet. Akár a fákat is leszárad a levele stb. bizonyíték nem nagyon lenne estleg valami sötét ruha és egy kendő kell az arcodra. Írd meg mit fogsz csinálni.
2013. júl. 1. 13:48
 7/21 Csenge88 válasza:
69%
de miert kell a csoro novenyeket kinozni?????jobb szerintem a flexelgetes az udvaron...
2013. júl. 1. 15:03
 8/21 anonim ***** válasza:
De azzal mit ér el ha flexel a szomszéd bemegy a házba felvesz egy fejhallgatót azt zenét hallgat vagy van olyan munkavédelmi fejhallgatónak látszó cucc is meg írta a kérdező, hogy fel szokta őket jelenteni azt csendháborításért jelentené fel. Sokkal egyszerűbb ha leönti sz.rral vagy ecettel és akkor nem lesz még bizonyíték se azt hiszi bement egy kutya vagy valami betegség támadta meg a növényeket. Egyébként ilyen alapon a fűnyírás is növénykínzás?
2013. júl. 1. 15:45
 9/21 A kérdező kommentje:
áááá de jó. :D kaki a flakonba perfect. További ötletek is jöhetnek.
2013. júl. 2. 19:00
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

figy... ez most komoly vagy csak szórakozunk?:D

mert ha komoly, akkor továbbra is a kacsaszart mondom!:D

2013. júl. 2. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!