Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől van az, hogy facebookon...

Mitől van az, hogy facebookon idáig egy ismerősöm neve mellett oda volt írva, hogy jelenleg elérhető, most meg semmi, még akkor sem, ha éppen aktív. Nemlehet, hogy beállította a számomra a "láthatatlansági"funkciót?

Figyelt kérdés
hogy én ne láthassam csak,h.mikor van éppen fent a facen?ez mobil alkalmazásnál jobban látható,h.az illető mikor elérhető?

2013. jún. 30. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem nincs odaírva, hogy jelenleg elérhető (csak a skype-nál), egy zöld kör jelzi ezt. Ha beállítom, hogy senki se lássa, hogy elérhető vagyok, akkor nem mutatja a zöld kört.

Úgyis be lehet állítani, hogy csak néhány ember ne lássa, vaghy úgy is, hogy csak néhány lássa, ezt mindenki mindig magának szabályozza. De aki nem láthatja, azét te sem látod, ez kölcsönös.

Mobilon ha van egy telefonjel, az azt jelenti, hogy csatlakozik a telefon, de nem feltétlen lóg a facén az illető. Messengernél a telefonjel mellett az idő azt jelzi, hogy mikor volt utoljára aktív a Messengeren.

2013. jún. 30. 14:36
 2/4 A kérdező kommentje:
amúgy is,ha jól tudom a facen elég gyakoriak mostanában a változtatások,és soha sem lehet igazán hinni neki,mert megesik h.tévesen vagy nem úgy mutatja a dolgokat,mert is csak egy alkalmazás,és nagyon nem hibátlan
2013. jún. 30. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Kikapcsolta a chat-et. Én is sokszor ki szoktam, ha nem akarok csetelgetni.
2013. jún. 30. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
de Ő amúgy a telefon alkalmazást nem szokta használni nagyon facebookra,mégis ki írja h.elérhető ennyi meg ennyi ideje vagy jelenleg elérhető
2013. júl. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!