Piercing titokba?
mert úgyis ki fog derülni.
várj vele pár hónapot, és vedd elő újra a témát, de ne nyaggasd anyudat ezzel, mert annál inkább nem fogja engedni (gondolom).
ja, és remélem a határt meg tudod húzni...
Olyan piercingeket akarsz, amiket nem tudnál az anyukád elől eltakarni. Nyilván nem vagy még 18, így kéne egy szülő engedélye is, h berakják. Szerintem, ha titokba megcsinálod az rosszabb, kevésbé fog anyukád bízni benned.
Anyukád meg lehet csak attól fél, hogy előbb vagy utóbb mindenhova akarsz majd egy piercinget, és csak ezért nem engedi. Szóval legyél teljesen biztos benn, hogy neked szükséged van ezekre, és tényleg hozzád tartoznak. Próbál meg beszélni anyuddal, legyen valami kompromisszum, hogy vársz még pl fél évet, de akkor megengedi vagy ilyesmi. Ha már egyet engedett, akkor csak nem lesz olyan szigorú.
Az is lehet, hogy a köldöködbe azért engedte, mert ott kevésbé látszik. És az arcodra nem szeretné, ha kerülne valami. Esetleg kérdezd meg tőle, hogy miért is nem engedi, hogy mi a magyarázata a tiltásra.
Amúgy meg tudlak érteni, hogy rossz érzés. Nekem se engedte anyukám, hogy több lyuk legyen a fülembe, pedig én csak fülbevalót akartam. Viszont visszagondolva örülök, hogy nem lyukasztottam ki a fülem :). Így most idősebb fejjel végig tudom gondolni, hogy mit is akarok igazán, és nem csak divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!