Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Örülsz, hogy le tudod pontozni...

Örülsz, hogy le tudod pontozni a másik hozzászólását?

Figyelt kérdés

Akármelyik kategóriában válaszoltam egy kérdésre rögtön lehúzták a hozzászólásomat. Jelenleg 50°-alatt vagyok. Mi értelme van ennek?

Nem hinném,hogy mindenhol haszontalan a hozzászólásom,szerintem van aki nem is válaszol de minden hozzászólót lehúz negatívba.

Minek van egáltalán ilyen opció,és a hasznosat miért nem nyomkodja senki?

2009. okt. 15. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

én igenis szoktam nyomkodni a hasznosat.

ha nem tetszik a hozzászólás akkor meg inkább nem nyomok semmit...

2009. okt. 15. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
én sem értem miért olyan nagyon fontos hogy lepontoznak vagy sem. leírom a véleményem és ennyi. ha lepontoznak akkor lepontoznak.én is szoktam lepontozni illetve felpontozni embereket, de ez szubjektív dolog.
2009. okt. 15. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Utolsónak teljesen igaza van. Kit érdekelnek a pontok? Máskülönben lehet csak Te gondolod hasznosnak a válaszod. Vagy lehet nem írsz hülyeséget csak a stílusoddal van baj.
2009. okt. 15. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:

én csak akkor pontozok le általában, ha valaki nagyon tahó. ebben az esetben, igen, örülök neki. Nem akkor pontozom le, ha más véleményen van. Vagy még akkor pontozom le ha valami NEM SZUBJEKTÍV dologban téved.

fölpontozni gyakrabban szoktam embereket.

de látom itt is megérkezett a lepontozó, akiről beszéltél. Én mindenkit felpontoztam. :)

2009. okt. 15. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ.Ha valakivel nem értek eggyet akkor nem pontozom le.Ha nagyon bunkó akkor lepontozom.De nem nagyon érdekel ez.Ez azért van,hogy másoknak segítsünk nem szoktam vele foglalkozni.
2009. okt. 15. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és ha lepontoznak,lepontoznak,ne törődj veele.
2009. okt. 15. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!