Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A stefi női név? Ugye nem?

A stefi női név? Ugye nem?

Figyelt kérdés
Mennyire gázos ha én istvánként szerettem ha stefinek becéznek???
2013. jún. 30. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Stefániát szokás Stefinek becézni. Német környezetben talán Stefant is így becézhetik.
2013. jún. 30. 08:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Na de nálunk???

Ha stefiként mutatkozok be nem nézhetnek b*zinak???

2013. jún. 30. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Legfeljebb azt mondod, hogy a Steffl sörmárka miatt szereted ezt a nevet :D

Amúgy érdekes... Ha nem kötődik a vezetéknevedhez, akkor kicsit lehet melegnek néznek. De ez sokminden mástól is függ. Hang, alkat, kisugárzás...

2013. jún. 30. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszik hogy ez a művészneved amit éjjel transzfesztitaként használsz :D :D :D
2013. jún. 30. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
A Stefi -mindig is- a Stefánia(női keresztnév) becézett alakja volt!
2013. jún. 30. 09:27
 6/7 anonim válasza:

Gábor-Gabi

Nem mindegy? :)

Ha neked ez tetszik! Nem a neved alapján fogják megítélni, hogy a saját nemedhez vonzódsz-e, vagy sem.

2013. jún. 30. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:

A Stefiről valóban először a Stefánia jut eszébe az embereknek, ami női név, de maga a Stefi már egy becenév ami nem feltétlenül kell hogy nemhez kötődjön (rövidített formája lehet a Stefánnak, Estefánnak is ami ugye magyarul István, spanyolul Esteban stb) Ugyanígy más beceneveknél pl: majom, vagy majmocska (ez hülye példa), de fiút és lányt is hívhatnak így. Mert ugye a becenevek akár olyanok is lehetnek amik teljesen eltérnek az igazi névtől.

Szerintem nem gáz, nekem tetszik a Stefi, ráadásul hangzásra is jó fiúnévnek is.

2013. jún. 30. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!