Iphone vagy Galaxy s4?
végre ossze gyűlt a penz rá...
melyiket szervirozam be ?
melyiket es miert ?
Koszi...:D
Mindig félve "megyek rá" ilyen témákra, mert megy az egymás anyázása rendesen.
Az én egyéni véleményem: sokan rögtön rámennek arra, hogy a hardver, szarabb az appleben.
Csak a legfontosabb dolgot felejtik el, hogy az iOS az egy zárt oprendszer, csak adott hardvereken operál, azaz milliószor optimalizáltabb, stabilabb mint az android Linux kernelen alapuló megoldása, mint a Windowsnak is, az a legnagyobb hátránya, hogy úgy kell megírni, hogy "minden" gépen elmenjen, tele lehet mindenféle, apró, zavaró kompatibilitási problémákkal, mind szoftveres, mind hardveres szinten.
Az iPhone sokkal kiforrottabb az androiddal szemben.
Meg persze presztizs értéke is van.
Jobban össze van rakva hardveresen is, és az iOS és mérföldkövekkel stabilabb mint az android.
Megéri a felárat, nem a hardvert kell nézni egy apple-nél.
Sok embert hallottam már panaszkodni androidra, jogosan, de iPhonera panaszkodni csak olyan embereket hallottam, akinek nincsen, vagy pitiáner mondvacsinált hülyeségeket.
iPhone az iPhone, ha van rá pénz, azt vegyél.
Sokan mentek át androidról és nem láttam a közösségemben, hogy vissza tértek volna rá, vagy fikázták volna.
Tény, hogy vannak mindkettőben előnyök és hátrányok, ezért nem árt egyénileg utánaolvasni mindkét mobiltelefonnak.
Például a Galaxy S4 kamerája jobb, mint az Ihpone-é és a képernyője is nagyobb, de ez nem mindenkinek számít, így lehet 10-ből 7-en megvennék az Iphone-t és 3-an a Galaxy-t, mert ők jobb minőségű képeket akarnak készíteni és nem olyan fontos számukra más előny, amely az Iphone-nak lenne a Galaxy-val szemben.
Az első válaszolóval egyetértek abban, hogy panaszt én sem hallottam az Iphone-ra nézve, de ez még nem feltétlenül egy döntő érv. Azokon a weboldalakon, amelyeken összehasonlítják a két mobilt, szinte mindegyik összegzésben benne van, hogy az előnyök kontra hátrányok egyéni ízlés kérdése végső soron, ezért ahhoz, hogy megállapítsuk melyik a " jobb " , előbb meg kell határozni, hogy " kinek ".
mind a kettőt nézd meg élőben,lehetőleg úgy hogy ki is próbáld aztán dönts.
ha nem sikerül akkor pedig pár nagy döntés kell meghoznod.
mégpedig ios vagy android rendszer tetszik e jobban?
mennyire fontos a telefon mérete,egyáltalán együtt tudnál e lenni mindig egy s4 méretű telóval?
másik pedig hogy mennyire fontos neked a nagy kijelző?
ezek alapján csak el tudod dönteni de ha még így sem akkor az azt jelenti hogy nagyon nagyon egy szint nálad a két teló,ez esetben akkor azt válaszd amihez olcsóbban tudsz hozzá jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!