Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz? Vagy...

Szerintetek ez gáz? Vagy félre érthető?

Figyelt kérdés

Az van hogy én tényleg nem vagyok mel@g,viszont mivel szoktam Adam Lambertet hallgatni (az az ember egy napkitörés,olyan forró),

benne van a kedvenc zenéim közt,ezért sokan (nem egy haverom is) b@z@n@k néznek.

Most ez tényleg ennyire gond?

Köszi a normális válaszokat elõre is.

#zene #Adam Lambert #félreérthetõ
2013. jún. 29. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Az elég gáz, hogy a félreérthetőt két szóban írod.

Ha a haverjaid pusztán a nevezett zenéje miatt tartanak melegnek, az róluk állít ki (rossz) bizonyítványt. De nincs más egyéb a megjelenésedben, viselkedésedben, ami szintén ezt erősíti.

2013. jún. 29. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Jólvan na,nyár van,örülj neki hogy még írni tudok :D.Nem mellesleg kössz a normális választ :D
2013. jún. 29. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem gáz! Adam az egyetlen jó előadó, és rengeteg heter.o hallgatja, jó zene! Én a megszállotja vagyok Adnek lány vagyok, de 2 olyan heter.o fiút is ismerek aki hallgatja!

Adam FÉRFIAS, IGAZI ZENÉT JÁTSZIK, hihetetlenül szexi, és nagy a... Szóval hallgasd csak :) kemény srác Adam, egy harcos az életben :)

2013. jún. 30. 21:29
 4/6 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz.kit érdekel a szexualitása most komolyan?!modern világban élünk. amugy hallgasd csak, nagyon jó zenéje van :d 15/Glambert
2013. júl. 7. 18:47
 5/6 anonim válasza:
Fiú glambert? asszem szerelmes vagyok:D
2013. júl. 8. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Kössz a normális válaszokat.

Azóta nem igen mernek emiatt cikizni.A multkor kicsit felidegesítetett egy b@rom.

Boldog karácsonyt

2013. dec. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!