Szerintetek ez gáz? Vagy félre érthető?
Az van hogy én tényleg nem vagyok mel@g,viszont mivel szoktam Adam Lambertet hallgatni (az az ember egy napkitörés,olyan forró),
benne van a kedvenc zenéim közt,ezért sokan (nem egy haverom is) b@z@n@k néznek.
Most ez tényleg ennyire gond?
Köszi a normális válaszokat elõre is.
Az elég gáz, hogy a félreérthetőt két szóban írod.
Ha a haverjaid pusztán a nevezett zenéje miatt tartanak melegnek, az róluk állít ki (rossz) bizonyítványt. De nincs más egyéb a megjelenésedben, viselkedésedben, ami szintén ezt erősíti.
Nem gáz! Adam az egyetlen jó előadó, és rengeteg heter.o hallgatja, jó zene! Én a megszállotja vagyok Adnek lány vagyok, de 2 olyan heter.o fiút is ismerek aki hallgatja!
Adam FÉRFIAS, IGAZI ZENÉT JÁTSZIK, hihetetlenül szexi, és nagy a... Szóval hallgasd csak :) kemény srác Adam, egy harcos az életben :)
Kössz a normális válaszokat.
Azóta nem igen mernek emiatt cikizni.A multkor kicsit felidegesítetett egy b@rom.
Boldog karácsonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!