Szerintetek meg Akarták a lányt erőszakolni?
Figyelt kérdés
Tegnap ültem a szobában az ágyon majd sikítozást hallok kint az ablakból Kinéztem az ablakon és látom hogy 1 - Cigány gyerek kerget egy Magyar lányt utána vagy 5 - Cigány lefogta azt a lányt és húzták magukkal és a lány mondta hogy hagyják őt békén. Én segíteni szerettem volna de mire lementem a lányt már vitték is be a Cigány telepre ami a tömbünk mögött van.. Oda már nem nagyon mennék egyedül mert sok az a Retkes Cigány...2013. jún. 29. 13:30
11/14 anonim válasza:
Ilyenkor hasznos egy légpuska.
12/14 anonim válasza:
A hármasnak,van igaza...
Ez kamu kérdés,unalomból fakadt sztori!
De ha igaz is lenne,miből gondolod,hogy a rendőrség nem tett volna semmit,meg már késő lett volna,meg ilyen f asszságok?!! Vagy te ezt eldöntötted,és kész? Gondoltál egyet és,úgy döntöttél,hogy te nem hívod a rendőrséget?
Hagyjuk már,de sz ar...
13/14 anonim válasza:
Nem légpuska kell,hanem egy jó kis amerikai fél automata AR-15.
14/14 anonim válasza:
Ja, mert egy AR-15 akad mindenki sarki boltban és otthon a polcon? Légpuska meg tényleg akad....
Amúgy ha komoly kérdés lenne, vagy komolyan gondolná legalább a kérdező, amit leírt, akkor nem ez lenne a "sztori" vége.
Kérdező: egyedül laksz 500m-es körzetben, vagy rajtad kívül mindenki cigány? Esetleg mindenki más is tátott szájjal kísérte az eseményeket? xD A vak is látja, hogy itt valami sántít.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!