Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Anyumnak meghalt egy kisbabája...

Anyumnak meghalt egy kisbabája mielőtt én születtem. Mit jelenthet az álmom? Lenn.

Figyelt kérdés
Álltam az udvarunkon és egyszer csak elkezdtem belecsúszni egy nagy mély aknaszerűségbe. Már benne voltam szinte teljesen, mikor elkapta a kezemet anyum és azt mondta, hogy "még egyszer nem történhet meg", én meg kapaszkodtam ahogy tudtam és felhúztam magamat a segítségével.
2009. okt. 14. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
figyelj, mi most tanultuk pszichológiából, hogy az álmokkal NE FOGLALKOZZUNK! de komolyan! Mert az egész csak kitaláció, amit a nap eseményeiből rakunk össze! Szerintem ne filózz rajta!
2009. okt. 14. 23:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is tudom, csak igazából egyetlen momentuma sem jelent meg napközben. Sem babát nem láttam, sem filmet nem néztem, még csak nem is beszéltem anyummal. De lehet csak akkor nem tűnt fel.
2009. okt. 14. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
akkor nem tudom:)
2009. okt. 15. 00:46
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Engem ez az álom egy kicsit valamiylen thrillerre emlékeztet.

Anyukád nem próbál óvni esetleg túlságosan?

Vannak testvéreid?

Ha nincsenek én arra tudok gondolni hogy anyukád mivel az előző gyereke meghalt túlságosan szorosan vigyázott rád és egy kicsit folytogat a szeretetével. Illetve ha neked azzal a tudattal kellett felnőnőd hogy a testvéred meghalt Te pedig életben vagy, talán e miatt valami elfolytott bűntudatod van.

2009. okt. 15. 03:24
 5/5 A kérdező kommentje:
3éve nem lakunk együtt. Lehet inkább az utóbbi. Talán vhol az lehet bennem,hogy sem saját magam irányába,sem felé nincs eléggé megbecsülve,hogy én "valaki haláláért cserébe" kaptam az életemet
2009. okt. 15. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!