Mit gondoltok a CSI kiállításról?
Figyelt kérdés
Ma hallottam, hogy lesz Budapesten is, aminek nagyon örülök, mert hát eléggé fan vagyok:) Szerintetek izgalmas lesz? megéri elmenni?2009. okt. 14. 22:16
1/5 anonim válasza:
Állítólag lesznek a CSI szereplői közül is ott, és lehet egy csomó klassz dolgot csinálni, és lehet DNS-t vizsgálni, meg lábnyomot analizálni, meg... Szóval én teljesen fel vagyok spanolva, imádom, a kedvenc sorozatom, mindegyik... ^^ Wuhúúú, tök jó... Kár, hogy vidéken lakok :( Meg tudod mondani, hogy mikor lesz?
22/F
2/5 anonim válasza:
itt tudsz olvasni róla. A kiállítás november 7-től kezdődik és asszem 20-áig lesz látható. és erre én is baromi kíváncsi vagyok. remélem el tudok menni.
3/5 A kérdező kommentje:
:) Énis nagyon várom már:D Imádom a sorozatot, és szerintem jó ötlet ez a kiállítás:)
2009. okt. 15. 17:56
4/5 anonim válasza:
Én a sorozatot nem nézem, de mivel bűnügyi pályára készülök baromira szeretném megnézni a kiállítást! =(
Sajnos Pécsen lakom és 500km mégis csak kb. 6 óra autókázás.
5/5 A kérdező kommentje:
:S Az tényleg messze van. Én Kecskemétről megyek megnézni, ami 1 órányi út.
2009. nov. 17. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!