Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi jöhet még? Nekem egy...

Mi jöhet még? Nekem egy testet ígértek, nem egy roncsot!

Figyelt kérdés

Van egy vakulásig romló szembetegségem, lúdtalpam, porclágyulásom... ma letört egy nagyobbacska darab a fogamból... mi jöhet még? 20 éves férfi vagyok!!

Én arra gondoltam, hogy a következő mondjuk egy daganat lenne a nyakamban.. úgyis ott van már egy duzzanat a nyirokcsomók miatt, semmibe nem kerül egy laza elrákosodás... vagy arra gondoltam, hogy esetleg beszerzek valami háziállatot, mint a lapostetű, vagy galandféreg... esetleg szűz létemre egy kis nemi betegség, netán egy könnyedebb AIDS...

az öniróniát félretéve, tényleg, mit lehetne tenni a fenti dolgokra? jelenleg főként a fogtörés érdekelne...

2013. jún. 28. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
menj el fogorvoshoz, ő tud rá válaszolni.
2013. jún. 30. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
nyilván, megyek fogorvoshoz, bár pont jól jött ki, hogy péntek délután tört le... hétvégén nem rendel, hétfőn közalkalmazotti szünnap van, szóval csak szerdán kérhetek időpontot egyáltalán... de arra gondoltam, hogy preventív jelleggel valami akármi, ami megelőzhetné a további töredezést..
2013. jún. 30. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Hy!

Rosszul állsz hozzá a dolgokhoz!

Tudod van egy olyan mondás hogy: Ép testben,ép lélek! Tudod ebben van valami.

Lehet az életeben változásra van szükséged,hogy újrakezdjed,stb.

Próbálj tenni azért hogy jobb legyen vagy hogy boldogabb legyél!

Üdv!

2013. jún. 30. 15:38
 4/4 A kérdező kommentje:
egyébként boldog embernek mondom magam, meg optimista vagyok.. ha nem látszik a javulás jele, mindig azt mondom, majd úgyis lesz valahogy, olyan nincs, hogy ne legyen jobb:D csak ez most így összejött...
2013. jún. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!