Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » érdemes újrakezdeni egy...

Szolnoki.dia kérdése:

érdemes újrakezdeni egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:

attól függ.. hogy

-mennyi idő után lett vége először

-milyen rég lett vége először

-miért lett vége először

-mi történt a szakítás óta

-miért gondolod úgy, hogy most jobb lesz

általában a válaszom nem... és nem azért, mert "ami egyszer nem ment, az másodjára sem fog" hanem azért, mert a pár vagy túl komolytalan és akkor idétlenül dobálóznak a szakítással, vagyis nem a kettejük kapcsolata, hanem a két egyén külön-külön képtelen még normális párkapcsolatra... vagy a pár komoly, és akkor a szakítás végleges... kivéve ha eltelt közben pár év:D

2013. jún. 28. 22:48
 2/8 A kérdező kommentje:
igazábol megcsalt és most nem tudja h milegyen és én sem 10 honapot eggyüt voltünk,és azt mondja még mindig szeret nagyon.
2013. jún. 28. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:

jaj, a kedvenc téma:D

és Te vonzódsz még hozzá? túl tudod tenni magad azon, hogy megcsalt?

10 hónap nem rossz alapanyag, még kezdhetünk vele valamit:)

miért csalt meg? mit érzett közben? tettlegesen mivel csalt meg? ha extra, akkor kivel csalt meg (ex vagy azonos nem?) őőő...esetleg be volt rúgva, vagy ilyesmi?

erre kb olyan válaszok kellenek főként, hogy be volt rúgva oszt széttette a lábát, vagy esetleg hónapok óta kavart már egy másik.. fiú vagy vagy lány?:D szóval kavart egy másikkal és úgy kialakult valami, esetleg a másik odajött hozzá és mondta, hogy "dugjunk" és ő meg mondta, hogy "ok":D vagy ilyesmi.. meg a kérdésekre konkrét választ

2013. jún. 28. 23:04
 4/8 A kérdező kommentje:
igen vonzodok hozzá és szeretem és bevolt rugva nem is ismerte a csaajt am a pasim csalt meg szal ,lány vagyok.
2013. jún. 28. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:

tudod... minden pasi disznó!:D (én is az vagyok:D)

nem nagy mentség amúgy, hogy be volt rúgva... de valami az is.. jobb, mintha valami több hónapos románc lett volna, mert akkor arra nincs gyógyír vagy legalábbis sokkal nehezebb.. a test vétke múlandóbb, mint a léleké...

ez a baj veletek csajokkal, olyan makacsul szeretők tudtok lenni:D najó, azért nem olyan nagy baj;)

és hány évesek vagytok egyébként?

én azt mondom végső soron, hogy gyerünk, ha megbánást és igyekvést tanúsít, akkor érdemes megpróbálni, de érzékeltetned kell vele, hogy ez most egy új esély neki és nektek, nem pedig szemhunyás!:)

2013. jún. 28. 23:14
 6/8 A kérdező kommentje:
én 16 leszek ö 17.
2013. jún. 28. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:

hajj bohó ifjúság! (én 19 XD)

beszélgessetek sokat (élőben).. helyezzétek a hangsúlyt az ilyen mentális kapcsolatra vagy mifene... sokkal fontosabb, mint a testi

2013. jún. 28. 23:19
 8/8 A kérdező kommentje:
oké köszi de azér még várok válaszokat
2013. jún. 28. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!