Miért van az, hogy csak fiú barátaim vannak?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de a fiúk társaságában jobban érzem magam mint a lányokéban. Nem, nem vagyok k* mielőtt valaki kijelentené. Még egy fiú haverommal se jöttem össze. Miért van ez?2013. jún. 28. 22:26
2/4 anonim válasza:
Mert nekem is szinte csak fiú barátaim voltak, őket sokkal normálisabbnak tartottam, mint a lányokat. Volt akivel jobb volt a kapcsolatom mint a többiekkel, többet voltunk együtt, és ez, hogy sok fiú barátom volt, nem változott semmit akkor amikor lett egy elég hosszúnak mondható kapcsolatom. Sajnos e miatt, hogy a lányok társaságát nem kerestem, lett vége, amit nagyon sajnálok... Te ne tedd ezt!
3/4 anonim válasza:
nem tudom, mennyi idős vagy, de szerintem fordítva is van rá példa...nekem is több lány haverom van. lehet egy kicsit több, mint barátság, de ha megvannak a határok, akkor kiegészülhetsz egy haverral is, nekem például nem hiányzik az, hogy összejöjjek valakivel. ha problémáim vannak, akkor a barátok segítenek, szeretet helyett meg beérem egy baráti figyelemmel. ez fura életfelfogás, de szerintem jobb annál, hogy valaki egyszer fiatal, és akkor havonta összejön valakivel, aztán megunják egymást, szakítanak. meg főleg így, hogy ellenkező nemből több a barát, sokaknak ez probléma. de mind1, nem írkálok tovább. ne foglalkozz vele, hogy fura. te ilyen vagy :)
4/4 A kérdező kommentje:
1. 16 vagyok. :)
2. 3. Köszönöm a válaszaitokat. :)
2013. jún. 29. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!