Hogy mutassam meg az ellenörzőm szüleimnek úgy hogy ne kapjak büntetéseket :S?
Nekem hónapokat nem kéne ahhoz tanulnom, hogy legalább egy 1-est kapjak.
Mondd, hogy minden erőddel azon leszel, hogy javíts.
A büntetést mondjuk alig ha fogod elkerülni.. És tedd hozzá azt is, hogy a kapnál némi pénzt, ha hozol 5-öst, az ösztönzően hatna rád.xD
Hány éves vagy? A stílusodból ítélve fiú...
Próbálj meg leülni és megtanulni az anyagot, még nincs semmi se veszve. A büntetést már nem nagyon kerülheted el. És rossz ötletnek tartom, hogy "pénzt kapok, mert ötösöm van"
Késő bánat...
Ha egyesével adagolod az egyest, akkor sokkal "enyhébb" a hatása, mint ha egyszerre zúdítod a fejükre. De úgysincs mit tenni, előbb-utóbb ki fog derülni. Hidd el, hogy jobb előbb, mint később.
Ha pedig nem fontos a tanulás, akkor most miért van para?
"hát haverok, lányok edzés tanulás csak utána xD"
Nem xD, hanem :-(
Most szúrod el az életed. Még ki lehet javítani később - de vért fogsz pisilni vele, meg egy vagyonba fog kerülni.
Szerezz csak LEGALÁBB egy jobb jegyet.
ELŐSZÖR a lecke, utána tanulás - és csak utána az edzés, majd haverok lányok, stb - HA még belefér.
Később majd magadtól is így fogod csinálni - de ha nincsenek meg az alapjaid, már nem sokra mész vele.
Én avval kaptam a rosszjegyeket, mert kiálltam magamért/másokért és megmondtam a tanárnak a véleményem. :)Érettségi előtt is kocsmázni jártam meg is lett az eredménye. Nemet is lehet mondani a haveroknak, ha vége a sulinak nem biztos, hogy ugyanolyan jó barátaid lennének. Nekem egy sincs közülük, pedig mindig összejártunk.
NEked kellene kérned szüleidtől, hogy ellenőrizzenek gyakrabban, még szobafogságot is kérhetsz, gondolom van számítógép a szobádban...1-2 hetet ki lehet bírni, és meglátod 5ösöket fog teremni! Olvass sokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!