Mit mondjak neki, vagy mit csináljak vele?
Van egy fiú az osztályban, akivel nem tudom hogy mi történik mostanában...folyton be-beszólogat, megüti a vállamat (tökre fáj) stb. ugyebár én lány vagyok...
olyan jó lenne már valami frappánsat visszaszólni neki, vagy behúzni egyet de ez ki van zárva, különben osztfő-i figyelmeztetés. osztfő-höz nem fordulhatok mert nem tud vele mit kezdeni :S

szia!
általában ha egy fiú kötekszik egy lánnyal akkor tetszik neki.szerintem vigyél be egy bézbol ütőt:o

"Figyu tudom, h halálosan belém vagy zúgva, de azért jó lenne ha vissza fognád magad, mert nem kölcsönös az érzés!!"
vagy..
"Tudom, hogy ellen állhatatlan vagyok, de légyszi akkor inkább ne nézz rám!"
..
Vagy ilyesmi.. Add a tudtára, hogy tudod mit érez irántad.. És így elszáll a magabiztossága..

Szia!
Pont ugyan ez van velem is :S Bár már jobb a helyzet, mert elkezdtem rajta röhögni, és már nem annyit szólogat be, meg aMIKOR NINCSENEK OTT A HAVERJAI, AKKOR szoktunk beszélgetni :) Az előző válaszoló jókat írt, de ha ezt mondmon neki, a barátnőim nagyon hülyének néznek :S

Hát a bnőkkel meg kel beszélni. Gondolom ők is észre veszik, h a srác nem akad le rólad.
Hát mond, hogy neten egyik bnőd, azt mondta, h ezt akkor csinálják maikor beléd vannak zúgva. És mivel neked nem jön be hát oltani fogod mint a szart amíg abba nem hagyja! Rám nyugodtan lehet hivatkozni, h én adtam a tanácsot!!
Amúgy meg ha durvább lesz a srác, szóval ha erősebben üt meg vagy bármi... Be hívod anyádat v apádat, h tegye helyre a gyereket!
Nekem is meg kellett csinálnom ezt, anyám 4. be úgy megrángatta egyik oszttársam, h azóta a gyerek előre köszön ha találkozunk, pedig már lassan 10 éve ennek.. Néha áldozatokat kell hoznunk, hogy megvédjük önmagunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!