Milyen ajándékot adjak a szüleimnek?
Figyelt kérdés
5 napig kint voltak külföldön és én mindig csinálok nekik valami ajándékot amikor jönnek haza,de most nem tudom,hogy mit adjak mert kifogytam az ötletekből. (Lehetőleg házilag szeretném ezt megoldani,mert nincsen pénzem,hogy vegyek nekik valamit) SEGÍTSETEK!!!!2013. jún. 27. 19:26
1/2 anonim válasza:
Helló :) Ha van otthon üres CD lemezed és értesz a számítógéphez, akkor írj nekik egy zenei albumot amin a kedvenc zenéik vannak. Ha nincs otthon ilyened, akkor vehetsz a boltban, max. 200 forint szerintem ennyid lesz valahogy. :) Vagy süss nekik valami finomat: keress recepteket az interneten, van egy csomó. Szervezz nekik egy kis bulit, például csinálj egy nagy táblát, amire kiírod hogy "Üdv itthon" vagy valami ilyesmit és teremts nekik családias környezetet, készítsd elő a kedvenc családi filmeteket, csinálj tökéletes rendet, készíts elő rágcsákat és töltsetek el együtt egy kis időt. Hidd el, nekik az a legfontosabb, hogy veled legyenek, szóval nem kell semmi komoly. :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket az "üdv itthon kártyásat meg tudom csinálni" még egyszer köszi
2013. jún. 30. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!