Képen ronda vagyok, viszont videóban nem. Hogy van ez?
hát ez érdekes. :) DE: videóban általában mindenki jobban néz ki, mert akkor "élsz", mozogsz, egy fotón viszont mozdulatlan, merev állapotban vagy. ilyenkor egy pillanat van kiragadva a mozdulatsorodból, ami jelen van videó alatt is, csak ott nem tűnik fel, mert olyan gyorsan mozogsz, hogy a szemed nem veszi észre a kevésbé előnyös pillanataidat... sajnos vannak olyan peches emberek, akiknek nagyjából az összes fotójukon azt az egyetlen hülye pillanatot sikerült lekapni... nem azt mondom ezzel hogy mindenképpen hülyén nézel ki a fotókon, és nincs mentség, csak sajnos ilyen előfordul. de ne izgulj, ez lehet ideiglenes is, pl rólam egész kiskoromtól alsós koromig jó képek készültek, aztán volt egy hosszú időszak, 10-18 éves koromig viszont szörnyűek.... de ez már mostanra elmúlt, megint lehet rólam jó képeket csinálni.
(azok az emberek szoktak általában kicsit hülyébben kinézni a képeken, akik valamiért -nem tudatosan-ráparáznak a fényképezésre, és izgulnak, hogy hogyan fognak kinézni, aztán meg a végén mégis hülyén néznek ki..tapasztalat :) )
amúgy ha szeretnél még kísérletezni, akkor videózd le magad úgy, hogy a tükörbe nézel, és a videó ne téged, hanem a tükörképedet vegye fel. vagy ugyanezt fényképezőgéppel.
Szia!
Egy jó fényképhez ami kell:Fotogén ember meg egy profi fotós.De ha nem vagy fotogén,az sem gond mert ha profi a fotós és segít a beállításokban akkor jó képet lehet csinálni nem fotogén emberről is.
Én fotogén vagyok,de amatőr csaj annyira amatőr hogy mindenki bujkál előle,nos az csinált bűnronda képeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!