Mit kaphatok érte ha megsértettem a személyi jogát?
Semmit, mert nem vagy még 14 éves. :)
De azért nem szabad ilyet csinálni. Te önmagad vagy és úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. :) És mindenki azért szeret, aki Te vagy. :)
Semmit, kiskorú vagy. A szüleid kapnak érte majd :D
Másrészt minek lopdosol te képeket?! Harmadrészt: Valószínűleg facebookos a dolog, mivel nem magyar cég és amik a neten vannak képek lényegében már "szabadok" így valószínűleg nem lesz komolyabb következménye a dolognak. Ha a lány el is megy a rendőrségre és megtalálnak téged akkor csak egy ejnye-bejnye lesz.
Szerintem őket sem éri nagyobb gond, mivel írtam hogy külföldi a cég, ráadásul azok a képek amik netre kikerülnek és a felhasználó önszántából osztotta meg akkor az mondhatni "közkincs" lett ^^ Azaz semmi, maximum a lány és kb aki tud róla nagyon nem fog kedvelni...
Amit nem tudok elképzelni: Pénzbüntetés? Hatósági ejnye-bejnye? Ezek se néznek ki reálisan, így semmilyen következménye nem lesz a dolognak, de legközelebb légy okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!