Mia24 kérdése:
A lovely Complex-nek a manga fajtáját online hol találom meg? És még más jó mangaolvasó oldalakat magyarul?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 22:57
1/5 anonim756 válasza:
naruto-kun.hu/manga/
itt sok mangát megtalálsz de a lovely complex nincs itt (lehet hogy nincs is manga belôle?).
2/5 anonim válasza:
Manga van, angolul el lehet olvasni a neten is, de magyarra eddig még senki sem fordította - legalábbis én nem tudok róla.
Magyarul a legtöbb mangát az animeaddicts-on találod meg, de vannak fordító csapatok is, mint a naruto-kun, namida fansub, uraharashop...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sokat segített :D !
2013. jún. 27. 22:09
4/5 Berni1476 válasza:
Van belőle manga magyarra fordítva is az Alexandra könyvesboltban találtam belőle múltkor. 7. részig találtam, de nem felel meg az animerészeknek, de hogy utána volt-e még tovább az kérdéses.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!