Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy fiú. Mit...

Nagyon tetszik egy fiú. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ötödikben kezdődött amikor nekem még nem tetszett de én neki igen. Szal mindig beszélnük fészen és többször megkérdezte hogy járunk e én emg nemet mondtam mert hát olyan fiatalon még nem akartam senkivel sem járni..Aztán kimaradt a suliból és én is kimaradtam azóta nem beszélünk de nekem még tetszik és ugy tudom hogy én is bejövök még neki de közben mások is és nem akar semmit? Ilyenkor mit csináljak mert elég cikilenne rá irnom. Sokat nem is találkozunk de bennem nem változtak az érzések mig benne tompultak és nem tudom hogy hóditsam vissza.... :/

2013. jún. 26. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
1 éves wow előfizetés és akár az életét is adná érted. vagy ha nem wowozik akkor eredeti játékkal meg tudod lepni pl:call of duty mw3 black ops 2 vagy hasonló. ez olyan a fiúknak mint a lányoknak mikor megkérik a kezét.
2013. jún. 27. 00:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat koszi a valaszt de annyira nem akarok nyomulni es mondom a kapcsolatunk sem a regi de az otlet jooo ;)
2013. jún. 27. 10:07
 3/4 anonim válasza:
Ha beszélni szeretnél vele, akkor mindenképpen rá kell írnod. Ha úgy látja, hogy nem foglalkozol vele, akkor tovább fog vagy már tovább lépett.
2013. jún. 27. 15:13
 4/4 anonim válasza:

sztem is te írj rá... nem baj ha nagyon ver a szíved, én is szoktam arra ráírni aki nagyon-nagyon teszik nekem <3 fél órát is szoktunk beszélgetni, mert ő nem mer írni

sztem ugy kezdd a beszélgetést h:

szia zavarhatlak 5 percre vagy vmi ilyesmi :)

2013. jún. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!