Mit gondoltok a Rosz PC Játékok Sorozat-ról, és készítőjéről FreddyD-ről?
Nagyon szeretem. Ő volt az első ismert magyar youtuber. Intelligens, művelt, humoros ember. Szokták mondani, hogy káromkodás nélkül volt képes videókat készíteni - nos, azért ez nem teljesen igaz, mert a f0s, sz4r, r.hadt, r.hadék szavakat gyakran használta (mondjuk azért ezek szerintem annyira nem csúnya szavak már, szóval végül is...) Néha használta a k..rva, kib..szott szavakat is, de akkor tényleg mérges volt az adott játékra. Szóval mondjuk úgy: nem káromkodott sokat, inkább csak amikor tényleg mérges volt. Sok mai videós példát vehetne róla. Videói továbbá tartalommal rendelkeztek, a gameplay videók mellett egyéb videókkal is rendelkezett, amelyek szintén szellemesek voltak. Alapjáraton nem szeretem a gémpléj videókat, mert unalmasak, de FreddyD szórakoztatóvá tudta tenni őket humoros kommentjeivel. Kár, hogy mára abbahagyta.
Szóval FreddyD az isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!