Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Slenderman létezik?

Pipi22 kérdése:

Slenderman létezik?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Dehogy! A Slenderman csak a mesébe létezik!
2013. jún. 25. 11:08
 2/8 A kérdező kommentje:
de én nagyon félek tőle
2013. jún. 25. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Jön a magyarázkodós rész...

A Slenderman egy egyszerű városi legenda. (Miért Dél-Kaliforniában történt ez is?!)

A Slenderman nem létezik. Ha mégis, mennyi az esélye, hogy több milliárd emberből téged kapna el?

Gondolkozz, hány milliárd embert át****tak a világvégével? Nem történt semmi, pedig kismillió világvégekísérlet volt, úgy mint városi legendák, mítoszok, stb.. Az okosak rájöttek, hogy jó biznisz, a hülye meg elhiszi és fél.

Azt hiszem erre mondják, hogy "Okos enged, szamár szenved!"

2013. jún. 25. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:
lehet igazad van :))
2013. jún. 29. 15:01
 5/8 Dragos5595 válasza:
Létezik, csak nem teljesen olyan, mint a PC játékokban, én már hallottam róla, ő egy gyermek volt, csak az FBI kisérletezett rajta és ez a borzadáj lett belőle, pl.: nem tud teleportálni, nincsenek csápjai, hanem csak ilyen alapvető dolgok igazak, pl. fehér a bőre, magas, öltönyös.
2013. júl. 4. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
nyugi, csak szexi csajokat rabol hogy sok csaja legyenXD http://www.youtube.com/watch?v=n6OgtauDBRo
2013. aug. 5. 19:24
 7/8 A kérdező kommentje:
hát oké xd
2013. nov. 4. 17:15
 8/8 anonim válasza:
FBI elrabolja és kísérleteznek rajta xdd még a cia sem csinálna ilyet XD
2015. máj. 11. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!