Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy hogy a...

Csak én gondolom úgy hogy a szüleim elszégyelhetik magukat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sajnálom ha esetleg hoszú lesz a történet!Szerintem megéri elolvasni

Az egész azzal kezdődött hogy januárban kitalálták a szüleim hogy én meg a párom jöjjünk fel velük pestre mert itt jobb lesz lesz munka stb(én ekkor már különéltem tőlük párom szüleinél egy békésmegyei falucskában a szüleimtől 40 kilóméterre)

eldöntöttük hogy feljövünk mert attól minden jobb lesz(tudniillik sem nekem sem páromnak nem volt munkája csak ilyen alkalmik)

aztigérték hogy segíteni fognak,amíg ők esznek addig min is fogunk,segítenek mnkát-albérletet keresni stb.

felköltöztünk először az ő albérletükbe,majd segítettek albérletet keresni: elmentünk megnéztünk 2 alberletet(mindkettő bajos volt) majd egy hét után mondták hogy ittvan 3 cím!holnap elmentek és megnézitek majd választotok mert nem érünk rá ilyen dolgokra! elmentünk választottunk (míg nálluk laktunk mindig csak nekünk kellett alkalmazkodni hozzályuk! ahol mi naludtunk az volt a számítógépszobályuk és mikor megkértük őket hogy légszives kapcsoljátok már ki éjszakára a gépet hogy tudjunk aludni, és ne halgassuk egesz este azt a zugást az volt a válasz hogy nem mert neki fel kell tölteni az ncorera mert törölni fogják...)

elkerültünk alberletbe: tartoztunk nekik így 210,000 forintal

havi 50 000(!)forintos törlesztést kértek...vártak el tőlünk

mindig voltak nehézségeink! nehezen éltünk! ők állandóan panaszkodtak!de mikor mi lementünk hozzájuk mindig a terülj-terülj asztalkám volt meg fényűző élet

most ezelőtt 2 héttel kirugtak a munkahelyemről és 1 hét kimaradásom lett mire talaltam ujat + a párom is most váltott munkahelyet

ez nekünk akkora kiesést jelent jelenleg hogy: következő hónapban kajára nem fog tellni!

felhívtam apámat és aztmondta hogy ő nem tud adni(az öcsém mostb vett laptopot,anyámnak most csináltatják a vagyonőrit,a kerítésre most vettek nádszövetet stb)

nem tud adni mert igy is alig vannak meg!

mi jelenleg mi már beadtunk mindent amit lehet... ékszert mindent! elmaradásaink vannak a számlákkal! és ők alig vannak meg???

mi a véleményetek???

2013. jún. 25. 08:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!