Millenium falcon, vagy serenity?
Nem tudom hogy ez milyen kategória pontosan, lehet többet is írok.
Battlestar Pegasus : [link] Egyszerűen megfogott az, ahogy kinéz, és a filmben ez az egyik legmodernebb hajó a Mercury kategóriában. Általában ez a zászlóshajó, mert ez is a legerősebb. 2500-as a legénysége, 50 Raptor, és 10 kötelék, vagy 200 Viper indítható/fér el a gépen. 34db elsődleges energiafegyvere van, ebből 4 egyenesen előre néz, a többi irányítható. Valamint még pár ismeretlen védelmi ágyú is van, és nukleáris rakétákat is képes kilőni. Ha kisebb hajót is akarsz, írj, aztán keresek kisebbet.
jó, ha nagyobb dögökről beszélünk, akkor Venator vagy inkább Sovereign osztályú csillagrombolók:) na az már döfi!:D
de egyébként ami szerintem marhajó hajó lehet, az a Wild Karrde.. szintén SW... a legmodernebb hajó, ami van.. erős fegyverzettel, fejlett számítógépes rendszerrel, és nem olyan batár nagy.. valamivel nagyobb a Falconnál asszem
nem a batár több ezer fős rombolókat akarom... pont az a lényeg, hogy kicsi, kis legénységgel... ez a kettő pont azért egy kategória, mert mindegyik csempészhajó, kis legénységgel... ha van a battlestarban valami hasonló, akkor azt mutasd be, (mivel én azt nem ismerem) de kötve hiszem, hogy abban sok ilyen futkározik...
nagy felvonulós komcsi erőgépeket nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!