A Fairy Tail-ben mely részek azok amelyikben Natsu és Lucy romantikus viszonyban vannak?
Ne legyél azért már nevetséges. Inkább te mit nézel. Ez nem shoujo, josei, romantikus seinen, ez Shounen fight ecchivel, teljesen az a kategória, ami a fiatal fiúkat leköti (kb 12-18 év). Nincs ebben semmi romantika, nem is lesz, ahogy egyik shounen fightban sem.
Az hogy mit látsz bele, vagy éppen mit akarsz belelátni, az a te dolgod, de inkább ne híreszteld a hülyeséged.
Úgy bírom,ezt a shounen fight-ozást,de szerintem a 12-18 éves fiúk,ha már a szerelmet nembírják akkor azt a sok fanservise-t sem,amúgy,a kérdésre válaszolva,
az 1. Fairy tail movie-ban van egy ölelés
a 4.ovában,az is romantikusabb
a 150.részben,a 125.részben,a 201.részben stb..
De ha beírod,hogy Nalu scenes akkor kiad képeket az animéből,és ha azokra rámész akkor valószínűleg meg lehet alálni az epizódot..
Kedves 6. Válaszoló!
Amiket felsoroltál, azoknak legalább a fele shonen (pl. InuYasha; Guilty Crown).
Mindenki másnak is:
Igaz hogy a shonent 12-18 éveseknek gyártják, de bakker ez a korosztály vágyik a leginkább a szerelemre! Nem fejtem ki, de azt tudom, hogy a Shonen nem feltétlenül szorítja ki a szerelmet. A shojoban jobban kimutatják, de a shonenben is ugyanúgy megvan. Nem kifejezetten vágytam rá, de nehogymár (11. Válaszoló szavaival) "legmellékebb mellékkarakter" legyen Gray, Juvia, Elfman, Evergreen, Erza, Jellal (Gérard), Alzack, Bisca vagy akár Lisanna.
Visszatérve a tárgyra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!