Ha te választhatnád meg a világ végét, hogyan vetnél véget neki?
Mondjuk ezek lehetnének: árvíz,földrengés,meteor becsapódás, UFÓ támadás.
Én az UFÓ támadást mert az izgalmasabb, de nem biztos hogy léteznek úgy hogy még a meteor becsapódás mert azzal nem szenvednénk sokat.
De úgy se lesz világvége mostanában.
Ha Rajtam múlna ,akkor egy villanás,és mindenki fájdalmak nélkül lépne át a másvilágra.
Én valami olyasmire gondolnék,hogy mikor az emberek felnéznek az égre egy gyönyörű arurorát lássanak,majd boldogság öntse el szívüket és a végén egy pillanat alatt tűnjön el minden egy hirtelen sugár által.
Te milyen véget csinálnál?
hát mondjuk az Ítélet Napja marha látványos lehet:D gondolj bele... vallásos dilemmákat lezárná.. meg ott ül a Főnök, meg Lucifer is baromi ijesztő lehet...
vaaaagy egy cseles dolog: egyszercsak minden ember terméketlenné válna... és nem tudnának életképes spermiumot kinyerni emberből... pl úgy élni, hogy tudod, hogy a fajod kihal.. közben dugsz mint a nyulak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!