Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy osztálytársam aki...

Van egy osztálytársam aki lány és dagadt és ugyan olyan gatyát vettem mint neki . Másnap msn-en 'megfenyegetett', hogy ha hordom letépi rólam és megtép-Amit eltudok róla képzelni. Micsináljak?

Figyelt kérdés
Mit tegyek?
2009. okt. 13. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, hány éves vagy?

Ő, hát én nem tudom, de nekem már jól esne egy bunyó, csak nincs rá sose alkalmam.

De tudom, nem minden lány ilyen verekedős, "agresszív" mint én. (amúgy nagyon helyes):D

Mondjuk ha ő ilyen nagy, és pufi, te meg vékony, akkor kevesebb esélyed van, ha összeverekedtek.

Ha tényleg elkezd zaklatni, akkor iratkozz be valami harcművészeti ágra.:)))

2009. okt. 13. 19:45
 12/15 anonim ***** válasza:

1.Nem tudom milyen fazon de ha akarod hordhatod másképp a nadrágot. Mondjuk hajts fel a szárát féltérdig.

2.Mindenképpen szólj az osztályfőnöknek vagy az igazgatónak, hogy megfenyegettek. (mert ez komoly dolog)

3.És ha meg akar tépni, mond meg neki, hogy ha hozzád nyúl, feljelented és mehet a bíróságra.

4.Sokan tanácsolhatják, hogy ne szólj senkinek de tudnod kell, hogy maga a fenyegetés miatt is rendőrt hívhatsz. Tapasztalatból mondom.

28/N

2009. okt. 13. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi lett a dolog vége? Megtépett a csaj? Behódoltál neki? Ha még nem történt semmi, akkor már nem is fog! Ha harcra kerül a sor, gyomrozd meg az naagyon tud fájni!
2009. nov. 29. 14:35
 14/15 A kérdező kommentje:

másnap felvettem :D

nnemszolt:D

2010. márc. 3. 17:59
 15/15 anonim válasza:
kurd jol segbe a csajt, akkor beked hagy majd
2012. febr. 26. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!